About

Omistettu Euroopan kartan yläreunasta löytyvälle valuvan räkäklimpin muotoiselle maalle ja sen kansalle.

Tämän innoittajana on toiminut Suomen kansa, jolla on kyky luoda huonot suhteet joka suuntaan. Kannatti todella haukkua Trump pystyyn jo vaalien aikana, koska nyt päästään ihmettelemään taas pitkän aikaa, miksi välit Yhdysvaltoihin ovat viileät, vaikka pitäisi saada liittolaisia mielisairasta Venäjän uhkaa varten.

Ystäviä ei ole aikaisemminkaan juuri ollut ja se vain syventää mysteeriä. Mikseivät muut pidä suomalaisista, jotka vittuilevat innokkaasti muille, vaikka eivät itse kestä kritiikkiä juuri lainkaan?

Mysteerin avain piilee siinä, että tällainen käyttäytyminen on ehtaa kusipäisyyttä eikä kusipäillä ole oikeita ystäviä.

Toinen innoittaja on ollut Trump, joka on sukua Pohjoismaiden kuninkaallisille ja siten myös Suomen muinaisille kuninkaille. Ei tarvitse miettiä, miksi niin sanotussa johtamistaidossa on runsaasti tuttuja piirteitä. Raha-asioiden hallitseminen varmaan tulee muualta, mutta kyky johtaa yhteiskuntaa on ehtaa pohjoismaisuutta.

En ole käyttänyt kirosanoja, koska ne alkavat pitkän päälle näyttää turhilta. Sitä ei tule pitää merkkinä siitä, että olisin yrittänyt olla jotenkin kohtelias. Olen sitä mieltä, että Suomen vaakunassa pitäisi olla Goatse, koska se kuvaisi osuvasti kansanluonnetta.

Ainakin toistaiseksi tämä on vasta keskeneräinen luonnostelma ja se näkyy.

Mainokset