Lisää käyttöohjeita

Nyt on tutkittu netissä leviävää vihapuhetta ja syyllisiksi on löydetty pääasiassa jotain ideologisesti motivoitumattomia henkilöitä, jotka eivät yleensä edes tajua levittävänsä vihapuhetta, koska syyllisiä ei sovi etsiä puolueista, jotka muuttavat kaiken mahdollisen vihapuheeksi. Muistan selvästi sen ajan, jolloin syyllisyyttä yritettiin vierittää uutisille ja tilastoille, koska siitä ei ole kauan. Idea oli sellainen, että tosiasiakin voi olla vihamielistä propagandaa jos se ei tue omaa poliittista agendaa, joka on lähinnä sekava kokoelma huonoja valeita, ja sosiaalisen median kehittyminen on muuttanut tilannetta vain siten, että nykyisin uutiset ja tilastot on helppo plagioida valmiiksi käsitellyssä muodossa eikä niitä tarvitse yrittää ymmärtää itse. Varsinkin tilastot ovat hankalia kun koulutusjärjestelmä on ehditty uudistaa pilalle.

Suomalainen poliitikko on lähinnä muiden aivoja syövä zombie, joten politiikkaan kelpaa riidan aiheeksi jopa riidan seuraamisen aiheuttama kyllästyminen, jossa poliitikot leimataan vallanhimoisiksi ja korruptoituneiksi, jolloin saadaan salaliittoteorioita. Myös tyhmyys pitäisi ottaa huomioon, koska poliitikkojen järjestäytymiskyky ei todellisuudessa ole sillä tasolla, mutta tälläkin asenteella voi lähteä politiikkaan riitelemään, vaikka se on vain omiaan heikentämään sen arvostusta entisestään, koska sellaisetkin henkilöt, joilla on tuntumaa siihen, vaikuttavat uskovan salaliittoteorioihin.

Poliitikkoja ei voi kieltää haastamasta riitaa, koska puolueessa norkoilee laumoittain ylimääristä väkeä, jolle menestyvien zombien on hankittava hyviä hillotolppia. Jopa ääriainekset ovat ihan hyväksyttäviä jos ne kannattavat omaa puoluetta ja tajuavat odotella vallankumousta turvat tukossa, mutta koska seuraavan sisällissodan estämistä pitää kuitenkin teeskennellä, ettei puolueen kannatus notkahda, niin voidaan vaatia sellaista hyvin merkillistä kieltolakia, jolla voidaan kieltää aivan mikä tahansa puheenaihe, josta zombiet päättävät jostain syystä kehitellä ison riidan. Ehkä sen avulla päästäisiin eroon jopa säätiedotuksista, koska zombiet mielellään riitelevät ilmastom muutoksesta ja se menee todella helposti sekaisin säätilan vaihteluiden kanssa.

Ruotsissahan tällä tyylillä on jo saavutettu loistavia tuloksia, sillä maahanmuuttajien rikollisuus on kehittynyt aivan ihmeelliseksi sen jälkeen kun tietoja siitä alettiin piilotella, jotta poliitikkojen olisi vaikeampi riidellä siitä, ja kun se katosi näkyvistä, poliitikkojen ei enää tarvinnut edes teeskennellä yrittävänsä tehdä jotain tilanteen parantamiseksi ja se lähti kehittymään maailman ihmeeksi, jota tullaan tutkimaan kaukaisista maista.

Kirjan ei ole tarkoitus tarjota ammuksia poliitikkojen kehittelemään konfliktitilanteeseen, mutta sitä voi käyttää siihenkin. Kuitenkin siinä korostetaan sitä seikkaa, että suomalainen on lähinnä kehittymätön pelle, jolta on turha odottaa mitään järjellistä toimintaa, ja se tulee ottaa huomioon jos poliitikot innostuvat hyödyntämään sitä.

Tarkoitus on selvitellä suomalaisien tapaa toimia ja valehtelu ja riitely kuuluvat siihen niin olennaisesti, että vaikka kirjoitusprosessin aikana puitiin julkisuudessa itsenäistymistä ja sisällissotaa kahden vuoden ajan satavuotisjuhlien merkeissä, niin kaikki olennainen puuttui. Kuka oli turkkilainen bolsevikki Alexander Helphand ja mikä oli hänen osuutensa tapahtumissa? Suomalainen ei tiedä, sillä jos totta puhutaan, niin ei ole yhtään elossa olevaa suomalaista historioitsijaa vaan pelkästään jotain huonoja jäljitelmiä, jotka tuottavat sisältöä keskusteluun. Se on se taso, joka välttää niin kansalle kuin valitsemille johtajillekin, eikä suomalaisille jää lainkaan tilaa väittää vastaan rehellisesti, koska perättömiä juttuja on vatvottu nyt jo yli sadan vuoden ajan ja niiden taso on saatu ainoastaan laskemaan kun tosiasioita on jäänyt pois valehtelemisen vapautta haittaamasta.

Tässä meillä on niin turha kansa, että se voisi oikeastaan kuolla sukupuuttoon.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s